Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Dünya Gıda Endüstrisine İlham Veren Sergi SIAL Paris’i Kaçırmayın!

Dünya Gıda Endüstrisine İlham Veren Sergi SIAL Paris’i Kaçırmayın!

Elli yıldan fazla bir süre önce, Salon International de I’Alimentation (SIAL) dünyanın önde gelen fuarları olmak üzere yola çıktı.

Dünya Gıda Endüstrisine İlham Veren Sergi SIAL Paris’i Kaçırmayın!
Elli yıldan fazla bir süre önce, Salon International de I’Alimentation (SIAL) dünyanın önde gelen fuarları olmak üzere yola çıktı. Ekim 2016’da, SIAL Paris, bu, iki yılda bir düzenlenen fuarın nasıl gıda endüstrisinin başı çeken etkinliği olduğunu ortaya koyacak, günümüzün gıda trendlerinin ve yarının yeniliklerinin keşfedileceği nihai yer olacaktır.
Başlamasına dokuz ay kaldı ve şimdiden, sergi alanının %90’ı rezerve edilmiş durumda. 92’den fazla ülkeden temsilciler, geleceklerini teyit ettiler ve dünyanın her yerinden 160,000’in üzerinde profesyonelin beş günlük etkinlikte yer almaları bekleniyor. Gıda sektörlerine ve coğrafi bölgelere göre düzenlenen SIAL’ın benzersiz planı, ziyaretçilerin, deneyimlerini kişiselleştirmelerine ve sergiyi, kendi kişisel gereksinimlerine göre keşfetmelerine izini veriyor – Bu kadar geniş kitleye hitap eden bir başka fuar yoktur.
Dillere Destan Prömiyer: Glütensiz Alan
2014 yılındaki başarılı inisiyatifin ardından, SIAL, belirli teşhir alanları sunarak, gelişmekte olan gıda sektörlerini tanıtmaya devam etmektedir. Bu yıl ilk kez, Bir Glütensiz Alan olacak-(daha eğitimli ve daha talepkâr hale gelen) tüketiciler alışkanlıklarını değiştirdikçe, gıda piyasalarının yeni gereksinimlere adapte etme yöntemini, somut olarak ortaya koyan bir bölümdür.
Ayrıca, organik ve taze ürün sektörleri ve özellikle bira ve sıcak içecekler olmak üzere, içecek marketi ön planda olacak.
Ek olarak, KOBİ’ler ve çok küçük işletmelirn en son teknolojilerini ve ekipman ürünlerini sunmalarına imkan tanıyan bir “tech” alanı olacak. Ve SIAL Paris, Fransız gıda endüstrisi için ideal bir vitrin olduğundan dolayı, bir kez daha “Made in France” tabelaları oluşturulacak.
Profesyonel bir sosyal çevre oluşturma ve ticari etkinlik olmanın ötesine geçen (şu anda önde gelen bir marka olan) SIAL, 1,5 trilyon dolar değerindeki pazarın mekanizmalarının detaylarını ortaya koyarak, gıda sektörünün ana bilgilendirme merkezi olmaya devam etmektedir. 2016 yılında beklenen iki haneli büyüme ile SIAL Paris, dünyanın en büyük ve en ilham verici gıda fuarı olma konumunu teyit etmektedir.
Paris 2016, Dünya Gıda Başkenti
Bu yıl, SIAL Paris, Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Gününe tesadüf etmiştir. Bu nedenle, küresel gıda endüstrisinin temsilcileri 16 Ekim tarihinde, gelecek 30 yıl için dünyayı beslemeye yönelik gerekli çözümleri bulmak ve paylaşmak üzere Paris’te olacaklardır.
Nicolas Trentesaux (SIAL Ağı Direktörü) şunları söyledi: “Tüm gözler, Ekim 2016’da, Paris’e odaklanacak. Gıda endüstrisi, G20 ülkelerinin çoğunda, en dinamik endüstrilerden birisidir. Katılımcılar, yeni trend ve iş fırsatlarını keşfederek, hedeflerine ulaşmak için ihtiyaç duydukları araçları bulabilecekler. SIAL Paris, paydaşlar için yeni pazarları test etmek, yeni ürünlerini lanse etmek ve gelecekteki zorluklar üzerinde tartışmak üzere günümüzün ana aktörleri ile bir araya geldikleri, benzersiz bir platformdur. Ayrıca, bir tür laboratuvardır da: Dünyanın her yerinden AR-GE Departmanları, süreç içerisinde, SIAL Paris koridorlarında test etmek üzere ürünlerini nihai hale getirmektedirler. Bu sene, SIAL İnovasyon bölümünde 2,500’den fazla yeni ürün sunulacak ve yiyecek ve içecek endüstrisine, her zamankinden daha fazla ilham verecek.”
SIAL Paris Hakkında:
Comexposium Grup tarafından organize edilen SIAL Paris, dünyanın en geniş çaplı yiyecek ve içecek ağı olan SIAL Ağının bir parçasıdır. Düzenli olarak gerçekleşen yedi etkinliği (SIAL Paris, Montreal ve Toronto’daki SIAL Kanada, SIAL Çin, SIAL Ortadoğu, SIAL ASEAN, SIAL Manila ve Jakarta’daki SIAL Interfood) 194 ülkeden 14,000 sergi sahibi ve 330,000 ziyaretçiyi çekmektedir.
Comexposium hakkında:
Dünyanın önde gelen etkinlik organizatörü olana Comexposium Grup 170’in üzerinde etkinlik (B ile C ve B ile B) düzenlemekte ve gıda işleme, tarım, moda, ülke içi güvenlik, inşaat, ileri teknoloji dünyası, optik endüstrisi ve ulaşım da dâhil 11 sektörü kapsamaktadır. Comexposium, dünyanın 23 ülkesinde, 45,000 sergi sahibi ve 3 milyonun üzerinde ziyaretçiyi ağırlamaktadır. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Kolaboratif  Robotlar için Yeni Tutucular

    Kolaboratif Robotlar için Yeni Tutucular

    Cobot vakumlu tutucu paketleme hatlarının sonunda, topla ve yerleştir gibi geniş bir aralıkta uygulamada kullanılabilmektedir. Kullanılan esnek sünger sayesinde, tutucu güvenli bir şekilde 8 kilograma kadar karton... Devamı »