Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Dâhili Düz Tepeli Noktalar ile Flekso Plaka İşlemesini Kolaylaştırır

Dâhili Düz Tepeli Noktalar ile Flekso Plaka İşlemesini Kolaylaştırır

DuPont Ambalaj Grafikleri (DuPont) bugün yeni bir fleksografik baskı plakası teknoloji platformunun lansmanını yaptı.

Dâhili Düz Tepeli Noktalar ile Flekso Plaka İşlemesini Kolaylaştırır
DuPont™ Cyrel® Easy. Söz konusu yeni teknoloji platformu, dijital düz tepeli noktaları direkt plaka içerisinde oluşturarak baskı öncesi süreci kolaylaştırmakta, verimlilik artışı ve tutarlı sonuçlar sağlamaktadır. Bu durum DuPont’un, kalite, sürdürülebilirlik ve verimliliği arttırmak üzere devam eden çabalarının bir parçasıdır.

 “DuPont, fleksografiyi ilerletmek için, bir başka anahtar yenilik getirmiş olmanın heyecanını yaşıyor,” dedi John Chrosniak, DuPont Ambalaj Grafikleri Global Direktörü. “Cyrel® Easy baskı plakalarına, direkt düz tepeli nokta özelliği kazandırarak, verimlilik artışını hızlandırıp kolaylaştırıyoruz ve aynı zamanda birinci sınıf baskı kalitesi sağlıyorz.”

Verimliliklerini iyileştirmek isteyen flexosografik baskı matbaaları ve baskı plakası servis firmaları için DuPont ™ Cyrel® FAST termal ve solvent bazlı klişe işleme sistemlerinin etkinlik ve tutarlılıkları, düz tepeli nokta işleme adımının ve ilgili maliyetlerinin ortadan kalkmasıyla, arttırılmıştır. Sonuç, müşterilere hem pürüzsüz ve mühendislik tasarımı plakaların yüksek mürekkep transferi ve renk doygunluğunu, hem de mevcut iş akışını değiştirmeme seçimini sunan bir teknoloji platformudur.

Cyrel® Easy teknolojisi, şuanda dünya çapında seçilmiş olan DuPont müşterilerinde deneme aşamasındadır ve Cyrel® Easy platformuna ait ilk jenerasyon baskı plakalarının ticari satışına 2015’in üçüncü çeyreğinde başlanması planlanmaktadır.

DuPont Ambalaj Grafikleri fleksografik plaka işleme sistemlerinin dünya çapında önde gelen tedarikçilerindendir. Bu sistemlerin içerisine dijital ve analog formatlarında DuPont Cyrel® fotopolimer plakalar, Cyrel® FAST ekipmanları ve Cyrel® round silindir baskı plakaları, montaj ve pozlama ekipmanları girmektedir.  DuPont Ambalaj Grafikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için, lütfen  http://cyrel.com/tr adresini ziyaret ediniz.
DuPont (NYSE: DD) 1802’den beri global pazara, yenilikçi ürün, malzeme ve servis formatında birinci sınıf bilim ve mühendislik sunmaktadır. Şirket, müşteriler, devletler, sivil toplum kuruluşları ve liderler ile birlikte çalışarak, herkese yeteri kadar sağlıklı gıda, fosil yakıt tüketiminin azaltılması, insan ve çevre güvenliğinin arttırılması gibi global sorunlara çözüm bulmaya yardımcı olabileceğine inanmaktadır. DuPont ve yeniliğe olan taahhütleri ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen http://www.dupont.com adresini ziyaret ediniz. 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Dünyanın En İyi 10 Müzesi

    Dünyanın En İyi 10 Müzesi

    Müzeler gerek mimari açıdan gerek seyahat edilen şehirler hakkında içerdiği bilgiler nedeniyle önemli bir yere sahip. İşte dünyanın en çok ziyaret edilen 10 müzesini sizler için derledik.... Devamı »