Salı , 19 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Dalin Ürünleri Mini Boy Serisiyle Seyahatte de Yanınızda

Dalin Ürünleri Mini Boy Serisiyle Seyahatte de Yanınızda

Dalin, Yolculuklarda Pratik Bir Şekilde Taşınabilecek, İş Seyahati Veya Tatilde Rahatça Kullanmaya İmkân Veren ‘Dalin Mini Boy Serisi’ni Tanıttı.

Dalin Ürünleri Mini Boy Serisiyle Seyahatte de Yanınızda
Yeni seri Dalin’in en sevilen ürünlerinin 50ml’lik ambalajlı versiyonlarından oluşuyor.
34 yıldır bebek bakım ürünlerinde liderliğini sürdüren Dalin, mini boy serisiyle, en sevilen ürünleri ‘kolay tarama spreyi’, ‘bebek şampuanı’ ve ‘bebek yağı’nı 50 ml’lik yeni ambalajlarıyla sunuyor. Yıllardır bebek cildi hassasiyetine uygun ürünler geliştiren Dalin, ‘mini boy serisi’ ile yolculuklar, tatiller ve iş seyahatleri için kolaylık sağlıyor.
Seyahatte kolay temizlik ve bakım
Annelerin 1 numaralı tercihi, Türkiye’nin en çok bilinen ve sevilen şampuanı olan Dalin Bebek Şampuanı, hipoalerjenik ve göz yakmayan saf formülü ile, alkol, paraben, SLS ve sabun içermiyor. Yeni seyahat boyuyla kullanım kolaylığı getiren, yetişkinlerin de severek kullandığı şampuan aynı zamanda cildin pH değeri ile uyumlu olma özelliğini taşıyor.
En kuru ciltleri bile etkin bir şekilde nemlendiren Dalin Bebek yağı, ciltte bariyer etkisi yaparak, banyoda kaybedilen nemin cilde hapsedilmesine yardımcı oluyor. Islak cilde uygulandığında en iyi sonucu veren bebek yağı, alkol ve paraben içermiyor.
Zor taranan saçlara özel olarak geliştirilmiş kolay tarama spreyi de karışmış, düğüm olmuş saçların rahatça taranmasını sağlıyor. Islak ve kuru saça kullanılabilen sprey eşsiz Dalin şampuan kokusuyla saça yumuşaklık ve parlaklık veriyor. Klinik testlerle yumuşaklığı kanıtlanmış olan sprey hipoalerjenik ve cildin pH değeri ile uyumludur. Birçok Dalin ürününde olduğu gibi alkol, paraben, SLS ve sabun içermiyor. Kolay tarama spreyi de yeni mini boy ambalajıyla her yere kolayca taşınabilecek.
Dalin’in yeni mini boy serisi, parfümeri ve süpermarketlerde son kullanıcılarla buluşuyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR