Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / DALGAKIRAN Ailesi 50. yılını kutladı

DALGAKIRAN Ailesi 50. yılını kutladı

Türk sanayinin köklü kuruluşlarından Dalgakıran Kompresör, 50. yılını, çalışanlarıyla birlikte coşku içinde kutladı.

DALGAKIRAN Ailesi 50. yılını kutladı
Dalgakıran Kompresör, Türk sanayindeki yerini, yarım asırı geride bırakıp, perçinlerken, bu gururu, çalışanlarıyla birlikte kutladığı görkemli organizasyonla da taçlandırdı.  

16 Ekim Cuma gecesi Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Otel’de gerçekleştirilen 50.Yıl Gala Gecesi, düzenlenen kokteyl ve Onursal Başkanımız Ömer Dalgakıran’ın, yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.

Ardından kürsüye gelen Dalgakıran Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dalgakıran ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Dalgakıran da, çalışanlara sıcak birer konuşma yaptı.

Gecenin devamında, şirketimize uzun yıllar emek veren çalışanlarımıza, törenle plâketleri verildi. Plaket töreninin ardından, 50. Yıl pastasını kesen, Şirketin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ömer Dalgakıran, mutluluğunu Dalgakıran Ailesi ile paylaştı.

Gecenin devamında, davetliler arasında yapılan çekilişle, 30 çalışanımıza özel hediyeler verildi. Ardından sahneye çıkan Deniz Çevik’in birbirinden güzel şarkıları eşliğinde, gönüllerince dans ederek eğlenen çalışanlarımız, 50 yıllık bir başarı öyküsü yaratmanın haklı mutluluğu ve gururunu da doyasıya yaşadı. 

1965 yılında kurulan ve hızla büyüyen Dalgakıran ailesi her geçen gün birbirine daha da sıkı bağlanarak güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR