Perşembe , 25 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Avrasya Aydınlatma ve Elektrik Fuarı Antalya'da Kapılarını Açıyor

Avrasya Aydınlatma ve Elektrik Fuarı Antalya'da Kapılarını Açıyor

Avrasya Aydınlatma, Elektrik ve Bina Otomasyon Teknolojileri Fuarı, 16-18 Mart 2016 tarihlerinde Antalya Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor...

Avrasya Aydınlatma ve Elektrik Fuarı Antalya'da Kapılarını Açıyor
Avrasya Aydınlatma, Elektrik ve Bina Otomasyon Teknolojileri Fuarı, 16-18 Mart 2016 tarihlerinde yüzlerce katılımcısını ve Orta Doğu, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerden on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi’nde ağırlayacak.
 
Fiberli’nin ana sponsorluğunda ve TUYAD-Uydu Elektronik İletişim İş İnsanları Derneği’nin ve Türkiye Elektrik Elektronik TeknisyenleriEsnaf ve Sanatkârlar Federasyonu’nun desteğiyle gerçekleşecek olan fuar ilk kez düzenlenecek olup, yüksek bir ziyaretçi sayısına ulaşmayı hedefliyor. Antalya’nın konumu ve yeni ticaret kapısı olması özelliğinden yararlanarak uluslararası gelişmiş ağı ile uluslararası bir fuar markası olmayı hedefleyen organizatör Pyramids Grup; sadece Türkiye’den değil dünyanın her yerinden aydınlatma ve elektrik profesyonellerini ağırlayacak.
 
Fuarda; Aydınlatma & Led Ürün Grupları, Elektrik & Elektronik Ürün Grupları ve Güvenlik &  Bina Otomasyon Ürün Gruplarının son teknolojilerinin sergileneceği fuara geri sayım başladı. Eurasialight Fuarı sektör profesyonellerinin yeni adresi olacak. 


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR