Çarşamba , 24 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Ambalajın Yıldızı DİMES

Ambalajın Yıldızı DİMES

Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, meyvelerin pozitif enerjisini Türkiye’deki tüm satış noktalarına taşıyan yeni ambalaj tasarımıyla gümüş ödülün sahibi oldu.

Ambalajın Yıldızı DİMES
Ambalajın Yıldızı DİMES
Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, meyvelerin pozitif enerjisini Türkiye’deki tüm satış noktalarına taşıyan yeni ambalaj tasarımıyla gümüş ödülün sahibi oldu. DİMES’in ödüllü ambalaj tasarımı, bu yıl Japonya’da gerçekleştirilecek AsiaStar Yarışmasında da ülkemizi temsil ediyor.
DİMES’in yeni ambalaj tasarımları, Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl sekizinci kez düzenlenen ve sektörün en prestijli ödül platformu olarak gösterilen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda, Grafik Tasarım Kategorisinde Gümüş Ödül sahibi oldu.
DİMES’in ödüllü ambalaj tasarımları, markanın “Hayata Başka Bak!” felsefesinden ilham alıyor; rengarenk bir dünyanın kapılarını aralayarak, markanın renkleri sahiplendiğini gösteriyor. DİMES, her meyvenin eşsiz lezzetine özgü rengini, tıpkı dalından topladığı meyveler gibi özenle seçerek, tasarımlarına taşıyor. Yeni ambalajların dairesel öğeleri ise meyveyi odağa alarak, tüm iletişim çalışmalarında önemini vurguladığı meyvenin lezzetini, canlılığını, renkliliğini, samimiyetini, saflığını ve doğallığını ambalaj tasarımında da öne çıkarıyor.
DİMES’in Reklamania imzası taşıyan yeni ambalaj tasarımları, bir buçuk yıllık çalışmanın ürünü; bin kişiyi kapsayan bir kantitatif araştırma ve yenilikçi nörotest çalışmaları sonucunda, 50 farklı alternatif arasından seçildi. Yeni ambalaj tasarımları ile markanın tüketicisiyle olan duygusal bağını kuvvetlendirmek ve tasarımın dairesel öğeleri ile rengarenk meyvelerin özünü ön plana çıkartmak amaçlandı ve böylece sektörde fark yaratan çalışmalar ortaya çıktı.
DİMES

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Türk Firmasından Almanya'ya 5 Eksenli CNC Makine İhracatı

    Türk Firmasından Almanya'ya 5 Eksenli CNC Makine İhracatı

    İstanbul merkezli Usel Makina ile Almanya’nın alanında lider makina üreticisi LÖFFLER GmbH arasında Türkiye’de 5 eksenli CNC makinaların üretimi konusunda 2019 yılında yapılan anlaşmaya istinaden ilk makinanın kabul testleri başarı ile gerçekleştirilerek CNC makinaların ihracatına başlandı.... Devamı »