Çarşamba , 24 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / AMBALAJ VE TAŞIMA Fuarları ALL4PACK Paris Adını Aldı

AMBALAJ VE TAŞIMA Fuarları ALL4PACK Paris Adını Aldı

Paketleme, İşleme, Baskı & Taşıma için Küresel Pazar

AMBALAJ VE TAŞIMA Fuarları ALL4PACK Paris Adını Aldı
Tüm üretim zincirinin entegrasyonu bakımından, AMBALAJ ve TAŞIMA fuarları bütünleyiciliklerini doğrulayarak, ALL4PACK Paris, Paketleme, İşleme, Baskı ve Taşıma için küresel pazar halini almıştır. Alıcıların beklentilerini karşılayan ve EMEA bölgesi için uluslararası düzeyde bir referans noktası olmak özelliğini sağlamlaştıran stratejik bir dönüm noktasıdır.
Pazarıyla uyumlu tek bir fuar
2010 yılından beri, bu sinerjinin sürekliliğinin bir tanığı olarak birlikte gerçekleştirilen iki etkinlik, TAŞIMA'nın, AMBALAJ sektörünün devamı olduğunu açık şekilde ortaya koymaktadır. O tarihten beri, piyasadaki alıcılar, paketleme, işleme, baskı sistemleri ve iç lojistik çözümlerini içine alan küresel bir satın alma politikasına doğru evrilmişlerdir. Artık pazar hammaddeden, iç lojistiğe ve siparişlerin sevkiyatına kadar kürsel "ambalaj" üretim zinciri olarak düşünülmektedir.
 
Yeni ALL4PACK Paris markası, fuar kapsamındaki bu genişlemeyi daha okunaklı hale getirmekte ve sektördeki gelişmelerle paralel gitmektedir.
 
EMEA bölgesindeki liderlik
Yeni adıyla, ALL4PACK Paris, özellikle Doğu Avrupa ve Afrika'daki yüksek potansiyeliyle katılımcıların çoğunluğu için güçlü bir potansiyel içeren EMEA (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) bölgesinde elinde bulundurduğu liderlikle uluslararası amaçlarını bir kere daha ortaya koymaktadır. 2016 Fuarı büyük alıcılar ve resmi delegasyonlar sayesinde özellikle bazı Afrika ülkeleri odak noktası haline getirecektir.
 
Etkin Bir İş Noktası
  • %70 katılımcı sadakati
  • Her fuarda %50 yeni ziyaretçi, katılımcılar için önemli bir potansiyel
  • Fuarda temasa geçilenlerin %80’i proje sahibidir.
  • Katılımcıların %65’i fuara katılımlarının 1 ile 6 aylık cirolarını oluşturduğunu ifade etmektedir.
  • Katılımcıların ve ziyaretçilerin %80’inden fazlasının memnuniyeti
 
ALL4PACK Paris 2016 Ana Teması:
Yenilik, son derece rekabetçi bir ekonomik bağlamda değer yaratma ve yeni iş kolları ve büyüme imkânları sağlamada hayati olduğundan,  2016 fuarı bu ana tema yoluyla sektördeki aktörlerin yaratıcılık gücünü karşılamaktadır.
 
Fuarın organizatörü Comexposium, yaratıcılığı şunlarla vurgulamaktadır:
  • Yeni bir isim ve genişletilmiş kapsam;
  • Katılımcılar için daha basit ve şeffaf yeni bir « fiyatlandırma»;
  • 5, 6 et 7. salonlarda yenileştirme;
  • Basitleştirilmiş bir bölümlendirme;
  • İki tasarım devi tarafından oluşturulan benzersiz yeni stantlar
  • Yenilikleri değerlendirmek ve şifrelerini çözmek benzersiz bir konferans ve animasyon programı
 
ALL4PACK Paris 2016:
Etkinliğe 7 ay kala ticari başarı ve pozitif göstergeler!
2016 ALL4PACK Paris, Küresel Paketleme, İşleme, Baskı&Taşıma pazarı adını alan AMBALAJ ve TAŞIMA fuarları, % 40'ı yabancılardan oluşan 800 katılımcının şimdiden kaydolmasıyla pozitif göstergeler ortaya koymaktadır. Açılışa 8 ay kala, toplam alanın %85'i rezerve edilen fuar dinamizmini göstermekte ve 14-17 Kasım tarihleri arası Paris Nord Villepinte'de 1600 katılımcı ve 98.000 profesyonele iş imkânları ve yenilik dolu bir etkinlik vaat etmektedir.
 
Pazar liderlerince sürüklenen iş fırsatı dolu bir fuar
 
ALL4PACK Paris, 2016 yılında tamamen yeniden tasarlanmış, pazarla ve profesyonellerin beklentileriyle tamamen uyumlu bir teklif sunmaktadır. Şimdiden yaklaşık 800 Fransız ve yabancı markayı[1] cezbeden bir gelişim. Bunların %20'si yeni katılımcılardan oluşmaktadır, yeni gelen veya fuara tekrar dönen büyük markalar: DS SMITH PACKAGING – MARCHESINI Group Spa – SONCINI – PWR PACK INTERNATIONAL BV – WEBER MARKETING SYSTEMS France vd.
 
Eski katılımcılar ve gruplar katılım sağlayarak güven tazelemektedirler. İSTANBUL İHRACATÇILAR BİRLİĞİ - BFR GROUPE – KRONES – MECAPACK'ın durumu tam olarak budur.
 
Sektörün gelişmeye ve artık hammaddeden, iç lojistiğe ve siparişlerin sevkiyatına kadar kürsel "ambalaj" üretim zinciri olarak düşünülen pazara cevaben, ALL4PACK Paris birbirini tamamlayan 4 faaliyet kolu etrafında bir teklif yapılandırmıştır:
  • Paketleme ve İşleme: Hammaddeden nihai ürüne kadar, işleme makineleri, ambalaj dönüşüm ve üretim, paketleme dahil tüm ambalaj teklifini bir araya getiren 2 sektör, başlıca markalar PRUD'HOMME /MATEQUIP - AUER PACKAGING GMBH – IXAPACK – SELVEX – AUCOUTURIER – RPC ou encore BEAURAIN.
 
  • Baskı: 2014 fuarında ziyaretçilerin 1. öncelikli sektörü, dijital ve hibrid baskı, 3d baskı, etiketler, paketleme baskı araçları, grafik; 2016 Kasım ayında aşağıdakiler tarafından temsil edeilecektir : DOMINO – MGI DIGITAL TECHNOLOGY – XEIKON INTERNATIONAL – KONICA MINOLTA/KONICA MINOLTA SENSING – STRATUS PACKAGING.
 
  • Taşıma: Ambalaj sektörüne her zamankinden daha fazla bağlı otomasyon ve akıllı depoya özel vurgu. Bilişim sistemleri, arabalar, lojistik, taşıma araçları, kaldırma ekipmanları, depolama, taşıma ekipmanlarında şu markalar faaldir EGEMIN – KARDEX France – KASTO France – KNAPP AG – INTERROLL – PROMALYON – SIGNODE IDUSTRIAL GROUP.
 
Tüm sektör için uluslararası kavşak
Katılan %40 yabancı firmalar sayesinde, fuar kendini kanıtlamaktadır. Bu yıl en çok temsil edilen ülkeler: İtalya, Almanya, Türkiye, İspanya ve Belçika/Lüksemburg. Bu yılki fuara Hollanda ve Birleşik Krallık'ın daha güçlü katılımı ile Asya ve Çin'in dinamizmi damgasını vuracaktır.
 
Bu amaçla, 15 Fransız ve yabancı grup fuara katılımlarını şimdiden garanti etmişlerdir. Kasım ayında grup olarak temsil edilen ülkeler: Belçika, Çin, İspanya, Yunanistan, İtalya, Tayvan, Türkiye.
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    Mikform, deneyimli ve uzman kadrosuyla termoform sektöründe çok sayıda şirketin çözüm ortağıdır. Mikform’un en temel ilkesi sektöre yenilikler kazandırmak ve müşterilerine yüksek teknoloji ve kalite odaklı ürünler sunarak birçok avantaj sağlamaktır.... Devamı »
  • Yenilebilir Antiviral Korona Bariyeri İhracata Değer Katacak

    Yenilebilir Antiviral Korona Bariyeri İhracata Değer Katacak

    Yıldız Teknopark bünyesinde yer alan Yıldız Kuluçka Merkezi kadın girişimcilerinden Hyggefoods’un, Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya-Metalurji Fakültesi Dekanı Gıda Prof. Dr. Osman Sağdıç’ın danışmanlığında geliştirdiği antiviral yenilebilir kaplama sıvısı BioCoBloc!... Devamı »